Lezingen

Maak op een laagdrempelige manier kennis met de PMA-methode. Regelmatig organiseren wij gratis lezingen over PMA. Die zijn vooral bedoeld als echte eerste kennismaking. Ben jij nog niet zo lang geleden met PMA in aanraking gekomen? Leer in één avond meer over de PMA-methode. Een korte maar heldere uitleg over de stappen van PMA. Concrete voorbeelden zodat je beter begrijpt wat de verschillen zijn met andere methode en welke resultaten het jou kan brengen. Lees hieronder meer over de gratis lezingen en bekijk of er één bij jou in de buurt is gepland. Zowel voor professionals die vanuit hun vakgebied interesse hebben alsmede voor particulieren die vanuit hun persoonlijke belang meer willen weten.

Ga door!

Kennismaking

Denken is doen Progressive Mental Alignment geeft je inzicht in het brein, en tijdens het Kennismakingsseminar ontdek je in één dag hoe je dat inzicht in de praktijk kunt toepassen. Je gaat gericht aan de slag met uitdagingen en opdrachten, waarbij jouw eigen klachten, vragen en doelen altijd het vertrekpunt zijn. Op een begrijpelijke manier wordt de werking van PMA-vraagtechniek met de meest recente neurowetenschappelijke kennis onderbouwd, besproken en gedemonstreerd. Ga door!

PMA Ervaring

Zo werkt je brein, en zo werkt het voor jou Wat je denkt ben je zelf. Je gemoed, gezondheid en gedrag, alles wordt bepaald in je brein. In een tweedaagse training krijg je inzicht in de werking én uitwerking van mentale processen en ga je gericht en in groepen met je persoonlijke doelen aan de slag. Door individuele coaching ervaar je direct de kracht van PMA, en na afloop is er voor alle deelnemers een persoonlijk studieprogramma om die kracht ook thuis vast te kunnen houden. Ga door!

Basisseminar

PMA Opleiding
Een beter leven begint in je hoofd De kracht van je brein valt niet te onderschatten. Progressive Mental Alignment werkt direct en is de snelste weg naar duurzame persoonlijke ontwikkeling en een leven zonder onverklaarbare klachten. Tijdens het Basisseminar leer je van PMA-grondlegger Joop Korthuis hoe je verborgen krachtbronnen in jezelf kunt activeren en ontdek je eindeloos veel nieuwe kansen en mogelijkheden. Het effect van de PMA-vraagtechniek wordt al tijdens de sessies duidelijk en zal daarna alleen maar sterker worden. Ga door!
0

Your Cart