PMA-basisopleiding

Kennis voor het leven!
Kennismaken met Progressive Mental Alignment is niets minder dan een openbaring. Tijdens de 8-daagse PMA-basisopleiding ontdek je wat PMA met mensen doet en ervaar je direct de kracht van bronnen die diep in je brein verscholen zijn. Wil je verder komen in je leven, wil je werken aan zelfontwikkeling, eindelijk verlost worden van onverklaarbare klachten of afrekenen met saboterende denkpatronen, dan heb je met PMA de oplossing in handen. Progressive Mental Alignment brengt je daar waar je wil zijn, zonder omhaal van woorden of zweverig gedoe. Acht dagen lang kun je zelf horen, zien en voelen hoe PMA uitwerkt op de geest. De resultaten van de methode zijn evident, de 8-daagse PMA-basisopleiding is een keerpunt in je leven.

PMA Opleiding

Wat leer je in de PMA-basisopleiding?
In de 8-daagse PMA-basisopleiding ga je samen met de grondlegger van de PMA-methode, Joop Korthuis, dieper in op de achtergrond van de PMA-methode en leer je hoe je de vraagtechniek zelf succesvol kunt toepassen. Na afloop van PMA-basisopleiding ben je vertrouwd met de belangrijkste concepten achter de methode en begrijp je de theorie van The Unified Brain Model. Je weet wat bad clusters zijn, herkent de stoorzenders die je gezondheid en gedrag negatief beïnvloeden, en hebt het vermogen om die mentale storingen met PMA permanent te verhelpen.

Waarom de PMA-basisopleiding?
PMA verbindt vele hersengerelateerde wetenschappen en disciplines en is daarmee het grootste kennissysteem van het brein. Als je deelneemt aan de 8-daagse PMA-basisopleiding zul je ervaren hoe de methode een positieve, directe uitwerking heeft op je denken en doen. Progressive Mental Alignment komt ten goede aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid, met de 8-daagse PMA-basisopleiding breng je al je doelen binnen handbereik.

Verschil met NLP en EMDR
PMA richt zich op het onderbewuste, maar verder is een vergelijking met bestaande methoden als NLP en EMDR ver te zoeken. Waar de laatste twee alleen conditionele, tijdelijke oplossingen bieden, pakt PMA problemen bij de bron aan door bad clusters op te sporen en voorgoed uit te schakelen. Met een gefundeerd begrip van het onderbewustzijn en gebruikmakend van de taalregels van het brein, brengt Progressive Mental Alignment blijvende verandering tot stand.

Hoe ziet het programma eruit?
Acht dagen lang volg je lezingen en ga je vooral zelf aan de slag. De 8-daagse PMA-basisopleiding is in hoge mate praktijkgericht: door opdrachten te doen leer je de PMA-vraagtechniek succesvol toe te passen. De 8-daagse PMA-basisopleiding wordt in twee blokken van vier dagen gegeven. Aan de hand van bestaande neurowetenschappelijke inzichten en recent verworven kennis bespreekt Joop Korthuis, de grondlegger van de Progressive Mental Alignment-methode, het werkmodel van PMA op een begrijpelijke en aansprekende manier.

Verder groeien?
In de 8-daagse PMA-basisopleiding ligt de nadruk op het oefenen van de Progressive Mental Alignment-techniek. Je traint in kleine en grote groepen, net zolang totdat je de kunst volledig beheerst. PMA is net als fietsen. Je verleert het niet, maar je kunt er wel steeds beter in worden. Na de achtdaagse heb je een stevige basis om je verder te ontwikkelen en je PMA-kwaliteiten naar een nog hoger niveau te tillen. Als PMA Practitioner kun je echt alle kanten op, je hebt alle middelen en mogelijkheden voor het uitkiezen.

Voor wie?
Er is geen drempel om in te stappen, de 8-daagse PMA-basisopleiding is voor iedereen die openstaat voor nieuwe inzichten, voor alle mensen die zich professioneel en/of persoonlijk willen ontwikkelen.

Certificaat en dan?
Na afloop van de 8-daagse PMA-basisopleiding ontvang je het PMA-practitioner certificaat. Mocht je de ambitie voelen, dan heb je daarmee verschillende mogelijkheden om je verder te bekwamen in PMA. Met intervisie en supervisie, praktijkdagen en een proeve van bekwaamheid kun je jezelf ontwikkelen tot coach, seniorcoach en trainer. Als deelnemer aan de 8-daagse PMA-basisopleiding krijg je daarnaast toegang tot een speciaal ontwikkelde tool om je groei en voortgang nauwkeurig te volgen.

Locatie, tijden en prijzen

De 8-daagse PMA-basisopleiding kost eenmalig €880,- gevolgd door 16 afzonderlijke betalingen van €250,- (in totaal €4.880,-). Wil je de kosten voor de 8-daagse PMA-basisopleiding in een keer voldoen, en zo in aanmerking komen voor korting op cursusgeld, dan kan dat natuurlijk ook. Bij de prijs is een dagelijkse lunch inbegrepen, koffie, thee, water en vruchtensap is alle dagen gratis verkrijgbaar.

Data:

De eerstvolgende 8-daagse PMA-basisopleiding vindt plaats op:
Deel 1: donderdag 15 t/m zondag 18 oktober 2020
Deel 2: donderdag 22 t/m zondag 25 oktober 2020

Locatie:

Postillion Hotel Arnhem
Europaweg 25
6816 SL Arnhem
026 35 733 33
hotel.arnhem@postillionhotels.com

0

Your Cart