Basisseminar

Een seminar voor het leven!
Kennismaken met Progressive Mental Alignment is niets minder dan een openbaring. Als tijdens het seminar ontdek je wat PMA met mensen doet en ervaar je direct de kracht van bronnen die diep in je brein verscholen zijn. Wil je verder komen in je leven, wil je werken aan zelfontwikkeling, eindelijk verlost worden van onverklaarbare klachten of afrekenen met saboterende denkpatronen, dan heb je met PMA de oplossing in handen. Progressive Mental Alignment brengt je daar waar je wil zijn, zonder omhaal van woorden of zweverig gedoe. Acht dagen lang kun je zelf horen, zien en voelen hoe PMA uitwerkt op de geest. De resultaten van de methode zijn evident, het seminar een keerpunt in je leven.

PMA Opleiding

Wat leer je in het Basisseminar?
In de achtdaagse ga je samen met de grondlegger van de PMA-methode, Joop Korthuis, dieper in op de achtergrond van de PMA-methode en leer je hoe je de vraagtechniek zelf succesvol kunt toepassen. Na afloop van het seminar ben je vertrouwd met de belangrijkste concepten achter de methode en begrijp je de theorie van The Unified Brain Model. Je weet wat bad clusters zijn, herkent de stoorzenders die je gezondheid en gedrag negatief beïnvloeden, en hebt het vermogen om die mentale storingen met PMA permanent te verhelpen.

Waarom een Basisseminar?
PMA verbindt vele hersengerelateerde wetenschappen en disciplines en is daarmee het grootste kennissysteem van het brein. Als je deelneemt aan de achtdaagse zul je ervaren hoe de methode een positieve, directe uitwerking heeft op je denken en doen. Progressive Mental Alignment komt ten goede aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid, met het Basisseminar breng je al je doelen binnen handbereik.

Verschil met NLP en EMDR
PMA richt zich op het onderbewuste, maar verder is een vergelijking met bestaande methoden als NLP en EMDR ver te zoeken. Waar de laatste twee alleen conditionele, tijdelijke oplossingen bieden, pakt PMA problemen bij de bron aan door bad clusters op te sporen en voorgoed uit te schakelen. Met een gefundeerd begrip van het onderbewustzijn en gebruikmakend van de taalregels van het brein, brengt Progressive Mental Alignment blijvende verandering tot stand.

Hoe ziet het programma eruit?
Acht dagen lang volg je lezingen en ga je vooral zelf aan de slag. Het Basisseminar is in hoge mate praktijkgericht: door opdrachten te doen leer je de PMA-vraagtechniek succesvol toe te passen. Het seminar wordt in twee blokken van vier dagen gegeven. Aan de hand van bestaande neurowetenschappelijke inzichten en recent verworven kennis bespreekt Joop Korthuis, de grondlegger van de Progressive Mental Alignment-methode, het werkmodel van PMA op een begrijpelijke en aansprekende manier.

Verder groeien?
In het Basisseminar ligt de nadruk op het oefenen van de Progressive Mental Alignment-techniek. Je traint in kleine en grote groepen, net zolang totdat je de kunst volledig beheerst. PMA is net als fietsen. Je verleert het niet, maar je kunt er wel steeds beter in worden. Na de achtdaagse heb je een stevige basis om je verder te ontwikkelen en je PMA-kwaliteiten naar een nog hoger niveau te tillen. Als PMA Practitioner kun je echt alle kanten op, je hebt alle middelen en mogelijkheden voor het uitkiezen.

Voor wie?
Er is geen drempel om in te stappen, het Basisseminar is voor iedereen die openstaat voor nieuwe inzichten, voor alle mensen die zich professioneel en/of persoonlijk willen ontwikkelen.

Certificaat en dan?
Na afloop van het Basisseminar ontvang je het PMA Practitioner Certificaat. Mocht je de ambitie voelen, dan heb je daarmee verschillende mogelijkheden om je verder te bekwamen in PMA. Met intervisie en supervisie, praktijkdagen en een proeve van bekwaamheid kun je jezelf ontwikkelen tot coach, seniorcoach en zelfs mastercoach. Als deelnemer aan het seminar krijg je daarnaast toegang tot een speciaal ontwikkelde tool om je groei en voortgang nauwkeurig te volgen.

Locatie, tijden en prijzen

Het eerstvolgende Basisseminar vindt plaats op:
Deel 1: donderdag 17 t/m zondag 20 oktober 2019
Deel 2: donderdag 24 t/m zondag 27 oktober 2019

Locatie
Postillion Hotel Arnhem
Europaweg 25
6816 SL Arnhem
026 35 733 33
hotel.arnhem@postillionhotels.com

0

Your Cart