Kennismaken staat vrij

Hoe ziet het programma eruit?
Het Kennismakingsseminar is bijzonder praktijkgericht. Aan de hand van verschillende opdrachten ga je een hele dag aan de slag met je eigen klachten, vragen en doelstellingen. Het werkmodel van de Progressive Mental Alignment-methode komt eveneens uitgebreid aan bod. Met aansprekende voorbeelden laten we zien hoe PMA werkt en verklaren we de techniek vanuit de meest recente neurowetenschappelijke inzichten.

PMA training Cobie Baart

Meer over de trainer

Cobie Baart heeft een levenslange fascinatie voor het welzijn van mensen. Al heel jong wilde ze begrijpen waar ziekten vandaan kwamen en zocht ze naar antwoorden die het oppervlakkige ontstegen. Na haar artsenstudie kwam Cobie te werken in de palliatieve zorg, waarna zij zich specialiseerde tot neuroloog met een grote belangstelling voor onbegrepen klachten. Coby heeft zich jarenlang verdiept in niet-westerse geneeskunde en is gegrepen door de geweldige complexiteit van onze hersenen. Ze wil precies weten hoe het functioneren van ons brein samenhangt met onze lichaamsfuncties en gedragingen. Sinds 1999 heeft Cobie het achtdaagse PMA-seminar al drie keer doorlopen, alles om de vaardigheid te behouden en de ontwikkeling van deze bijzondere gespreksmethode te blijven volgen.

Cobie is betrokken (geweest) bij diverse overlegorganen en medische commissies en treedt op als auditor voor het Nederlands Instituut Accreditatie Ziekenhuizen, een organisatie die de kwaliteit van ziekenhuizen toetst en waar mogelijk helpt te verbeteren. In haar werk zoekt Cobie naar samenhang. Samenwerken met mensen en vanuit verschillende invalshoeken op zoek gaan naar verbetering, vindt ze geweldig om te doen. Als neuroloog heeft Cobie veel profijt van PMA bij de begeleiding van patiënten die geen neurologische aandoening hebben. De methode helpt haar om mensen op het goede been te zetten en weg te houden van een negatieve spiraal, een jarenlange zoektocht die onherroepelijk uitmondt in frustraties en persoonlijk verlies. Voor Cobie Baart is het een vreugde om mensen hun levenslust terug te laten vinden.

Locatie, tijden en prijzen

Locatie:

Fulcotheater
Overtoom 3
3401 BK IJsselstein
Tel: (030) 688 42 30

Datum:

  • Maandag 7 oktober 2019 van 09.00 tot 16.30 uur
  • Maandag 28 oktober 2019 van 09.00 tot 16.30 uur
  • Woensdag 20 november 2019 van 09.00 tot 16.30 uur
  • Vrijdag 13 december 2019 van 09.00 tot 16.30 uur

Tijden:
Het Kennismakingsseminar duurt een hele dag, van 9.00 uur tot 16.30 uur.

Kosten:
Deelname aan deze seminar bedraagt €395,- per persoon (Btw vrij)

0

Your Cart