De oplossing voor duurzame groei en gezondheid

Wat kun je van een PMA-lezing verwachten?
In de lezing dalen we af in het onderbewuste. In begrijpelijke taal krijg je de werking van de hersenen helder uitgelegd en raak je vertrouwd met de fundamentele besturingsregels van het brein. Ook maak je kennis met The Unified Brain Model, het karakteristieke PMA-model waarin uiteenlopende wetenschappelijke disciplines als neurobiologie, fysiologie en psychologie zijn samengebracht. Na afloop van de lezing weet je wat de geest vermag en ben je overtuigd van de meerwaarde van PMA, als effectieve oplossing voor duurzame groei en gezondheid van mensen en organisaties.

 

PMA Lezing Jaap

Verder verdiepen in PMA

Wil je na het bijwonen van een lezing meer weten over PMA, of heb je behoefte aan verdere verdieping? Praat er eens over in een groep. De dynamiek die in een PMA-workshop of training loskomt, brengt je sneller waar je wilt zijn. In groepsverband ervaar je het positieve effect van de vraagtechniek in ‘lichte vorm’ en met elkaar oefen je hoe je de methode op jezelf kunt toepassen. Ben je meer dan zomaar geïnteresseerd en wil je PMA tot in de essentie doorgronden? Schrijf je dan in voor onze achtdaagse seminars om de potentie van PMA in volle kracht te ervaren.

Locatie, tijden en prijzen

Voor een PMA-lezing kun je het hele jaar door bij verschillende congrescentra terecht. We organiseren onze lezingen op centrale locaties in Nederland, dus je vindt er altijd wel een bij jou in de buurt.

Maandelijkse lezingen
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van PMA? We praten je graag bij tijdens onze maandelijkse lezingen. De reis door het onderbewuste komt nooit ten einde, elke dag weer leren we meer over de werking van ons brein.

Locatie Putten                             Lokatie Barchem:
Hotel Mooi Veluwe Putten          Landgoedhotel Woodbrooke
Garderenseweg 154                     Woodbrookersweg 1
3881 NC, Putten                           7244 RB BARCHEM (NL)
+31 (0)577 462 588                    Tel: 0573 441734

Locatie Barchem : Inloop: v.a. 13.00 uur Lezing: 13.30 uur – 16.00 uur (incl. pauze)
Locatie Putten     : Inloop: v.a.  9.00u uur Lezing:  9.30 uur – 12.00 uur (incl. pauze)

Een lezing duurt 2,5 uur (inclusief pauze), als bijdrage in de onkosten vragen we €25,- per deelnemer.

 

0

Your Cart