Trainingsprogramma

Trainingsprogramma 

  • Je krijgt inzicht in de werking van het brein; waar en waarom ontstaan gezondheidsklachten en wie of wat bepaalt hoe mensen zich gedragen?
  • Je leert hoe je deze kennis over het brein in je voordeel kunt gebruiken, hoe je gericht kunt werken aan het realiseren van je persoonlijke doelen.
  • Je krijgt individuele coaching om zelf te ervaren hoe de PMA-methode in de praktijk uitpakt.
  • Je werkt tijdens de bijeenkomsten doelgericht met anderen samen om je persoonlijke ambities te verwezenlijken.

Je krijgt een PMA PEP-plan mee naar huis, een Personal Education Program met 7 cd’s vol informatie en oefeningen.


Meer over de trainer

Inge Hummel is opgeleid tot orthopedagoog, maar haar interesses en kwaliteiten reiken veel verder. In verschillende functies en hoedanigheden heeft ze zich ontwikkeld binnen het onderwijs. Zo is ze onder meer betrokken geweest bij het Christelijk Pedagogisch Studiecentrum, het Pedologisch Instituut, de Vakgroep Kinderstudies van de Rijksuniversiteit Utrecht, Cordys Onderwijstrajecten en het Centrum voor Educatieve Dienstverlening. Inge heeft meer dan 25 jaar ervaring in het trainen en coachen van mentoren, docenten en leerlingen, en sinds 2010 runt ze haar eigen PMA-praktijk in Rotterdam.

Inge gelooft niet in de kracht van PMA, ze wéét dat het werkt. Elke dag weer is ze getuige van het directe, positieve effect dat Progressive Mental Alignment op haar cliënten heeft. Juist omdat de methode zo snel en doelgericht werkt, herkent Inge in PMA de meest effectieve aanpak om kinderen en volwassenen te helpen. Door PMA worden belemmerende factoren aangepakt en opgeheven. De vraagtechniek geeft inzicht in gedrag en gemoed, en met die kennis kun je de geest versterken. Vrij van mentale blokkades en ingebeelde lasten ervaar je meer energie en meer plezier. Op school, op het werk, in je hele leven.

Locatie, tijden en prijzen

Data
De eerstvolgende PMA Ervaring staat gepland in het voorjaar van 2019.

Locatie
JOINN!
Onderdoor 5
3995 DW Houten
030 76 00 807

Tijden
PMA Ervaring duurt twee volle dagen, van 9.00 uur tot 17.00 uur.

0

Your Cart