Wil je direct contact? Bel 085 - 246 02 22 of stuur een e-mail |

Heel veel jaren geleden, na mijn eerste Progressive Mental Alignment-sessie in 1997, wist ik meteen: dit is wat ik nodig heb. En dit is wat ik wil leren zodat ik anderen kan helpen!

In datzelfde jaar schreef ik me in voor de eerste 8-daagse Progressive Mental Alignment basisseminar in Nederland. Mijn verwachtingen waren heel hoog. Toch moet ik toegeven dat de gedachte bij me opkwam van ‘wat als het heel technisch en wetenschappelijk is? Wat als het me niet echt gaat helpen?’

Maar al de eerste dag viel alles op zijn plek. Joop Korthuis legde ons op zo’n respectvolle en prettige manier de functies van ons brein uit – hij gaf echt stof tot nadenken. Hij legde uit hoe ons brein onze gevoelens en geloofssystemen creëert. En hoe dit ons dagelijkse gedrag bepaalt. Hij gebruikte allerlei voorbeelden uit het alledaagse leven die iedereen in de zaal kon herkennen. En terwijl hij met zijn voorbeelden demonstreerde wat hij bedoelde, kon je voelen (als je dat jezelf toestond) hoe de methode zijn werk deed in je lichaam.

Maar wat het meest bijzondere was: het observeren van de andere aanwezigen en de interactie met hen was een ervaring die boven al mijn verwachtingen uitsteeg. Iedereen was in dezelfde ruimte op dezelfde manier aan het werk met zijn eigen groei. Binnen een paar minuten legden we verbinding met belangrijke gebeurtenissen uit ons verleden waarvan we ons niet eens bewust waren. De impact die deze gebeurtenissen op ons huidige leven hadden, werd heel snel duidelijk. We werden ons ervan bewust hoe het onderbewustzijn die gebeurtenissen gebruikt om onze overtuigingen te creëren. En we zagen dat veel van die overtuigingen ons leven beheersen, en niet op een manier die ons ten goede komt – helemaal niet zelfs.

PMA Opleiding

 

In een paar minuten gingen we door een proces heen dat een heel nieuw level van bewustzijn en acceptatie bracht. En dat leidde tot wonderbaarlijke transformaties waarvan ik niet eens had durven dromen. Niet alleen verbeterde ieders energie en gedrag onmiddellijk, maar ik kon letterlijk zien hoe velen van ons er jaren jonger uit zagen na die ene dag. En iedereen was zo veel meer relaxt aan het eind. (Misschien is Progressive Mental Alignment de onontdekte bron van de jeugd!)

Sommige klachten die meteen bij de eerste sessie verdwenen waren hoofdpijn, darmklachten, gewrichts- en spierpijn, duizelingen en astma. Met veel van de aanwezigen die ik bij mijn eerste 8-daagse training ontmoette, kwam ik later weer in contact – met sommige maanden en zelfs jaren later. En de meesten vertelden me dat hun klachten nooit waren teruggekomen.

Het was na deze eerste 8-daagse training dat ik wist dat ik een professionele Progressive Mental Alignment-coach wilde worden. Niet alleen vanwege mijn eigen gezondheidsverbetering, maar ook omdat het zo’n snelle en makkelijke manier is om de kwaliteit dan het leven van anderen te verbeteren.

Mijn grote inzicht was dat ik er zo vaak in mijn leven naast had gezeten. En in mijn omgeving zag ik zo veel andere mensen die er ook veel naast zaten in hun leven. Ze konden de schoonheid van het leven niet vinden omdat ze klem zaten tussen hun dagelijkse routine en hun beperkende overtuigingen.

En als ik ook maar één persoon zou kunnen helpen … jou bijvoorbeeld! Als ik iemand kan helpen de plek te bereiken die ik na zoveel jaren heb gevonden, dan zou ik werkelijk iemands leven ten goede hebben veranderd.

Dus ik vind het geweldig dat Joop Korthuis, nadat hij deze 8-daagse PMA opleiding alleen in Florida heeft gegeven, deze nu ook in Nederland geeft. Ik ben zo blij dat ik er deel van uitmaak. En het doet me plezier je vast te vertellen dat ik er ook bij zal zijn tijdens die workshop. Deze training is een perfect begin voor wie zijn of haar leven wil verbeteren, het maakt niet uit op welk gebied. De training is voor iedereen die dat onderbuikgevoel wil volgen, die ‘weet’ dat er antwoorden en oplossingen zijn voor wat er dwars zit en dat het mogelijk is je leven te verbeteren als je dat echt wilt.

Wat ook heel prettig is van de achtdaagse is dat het uit twee delen bestaat van elk vier opeenvolgende dagen. Daartussenin heb je even tijd om het allemaal te laten bezinken, nieuwe inzichten te verzamelen en na te denken over je eigen verrassende resultaten. En wanneer je vervolgens de Progressive Mental Alignment techniek toepast op vragen die in de tussentijd opkomen, worden die in de tweede sectie beantwoord.

Al na het eerste vierdaagse deel zal je hebben geleerd hoe de Progressive Mental Alignment techniek werkt en hoe je die methode kunt gebruiken. En als je wilt kun je er thuis al mensen in je omgeving mee helpen.

Durf jezelf het waard te vinden om deze stap te maken! Geef jezelf dit geschenk en begin met echt leven. Wees niet zoals al die anderen die gewoon hun tijd voorbij laten gaan; je verdient een geweldig mooi leven! Je bent wijs genoeg om je eigen beslissingen te nemen en te leven zonder begrenzingen. Haal jezelf van de handrem!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Aanvullende informatie met een uitleg op video door Joop Korthuis, de grondlegger van Progressive Mental Alignment over de eerstvolgende 8-daagse Progressive Mental Alignment basisseminar in Nederland:  

 

Ingrid Schabbing
PMA Master Coach
Director of Coaching at the PMA Institute
Ingrid@PMAMinded.nl 

image

 

 

0

Je winkelwagen