Vind jouw coach in de buurt

Voer hieronder je postcode in en zoek:

Trudi
Heerkens

Wil jij je leven een andere wending geven? Wil jij af van bepaalde klachten? Wil jij weten waar jouw gedrag vandaan komt?
Lees verder »

Tiffany
Autar-Kool

PMA ruimt echt op. Je komt echt tot de kern. Dat geeft zoveel vrijheid, dat gun ik iedereen! Gun jezelf, jezelf!
Lees verder »

Brice
Hendriks

Hoe anders ziet jouw leven eruit als je geen last meer zou hebben van negatieve overtuigingen? Wil jij ook meer energie, meer zelfvertrouwen en af van lichamelijke klachten waar je de reden niet van kan vinden?
Lees verder »

Lia
Broekhuizen

Voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. Als jezelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen proces ben je instaat om je dromen vol energie waar te maken.
Lees verder »

Marjolijn
van Noord

Heb jij wel eens dat je blijft malen en er pijn in je buik van hebt? Dat kan je goed in de weg zitten, je voelt je niet lekker en kunt niet doen wat je graag zou willen. 
Lees verder »

Petra
Augustijn

Weet je al heel lang dat je het anders wilt? Kost het erover praten, redeneren en denken je erg veel energie en merk je dat het niets oplost? De oplossing ligt in je eigen brein opgeslagen.
Lees verder »

Resi
Beelen

Als mensen in de coaching verbindingen leggen en zelf weer een stap vooruit komen kan ik daar ontzettend van genieten! Ben jij nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden?
Lees verder »

Marita
Van der Gouw

Ben jij klaar om met jezelf aan het werk te gaan? Is het voor jou en je mensen in je naaste omgeving lastig om de juiste balans te vinden?
Lees verder »

Hanneke
Dijkstra

Ik help kinderen en jongeren met complex trauma of autisme. De blijvende verandering en groei is prachtig en dit gun ik iedereen!
Lees verder »

“Mensen hebben het recht om te weten, en het recht en de vrijheid om goed geïnformeerd hun eigen keuzes te maken.”


– Joop Korthuis –

0

Your Cart