“Neem de leiding over je leven, gezondheid, relaties en werk.”

Joop Korthuis, wetenschapper en auteur Innerlijke Macht

Onverklaarbare klachten

Je vergaat van de pijn, maar de dokter kan je niet helpen. De klachten die je hebt, zijn medisch niet te verklaren. Fysiek mankeer je niets, en dus moet het probleem wel tussen je oren zitten. Het is een boodschap waar je weinig mee kunt. Sterker nog, het maakt je angstig en onzeker. Ben ik wel gezond? Kan ik mijn lichaam nog vertrouwen? En als er geen aanwijsbare oorzaak te vinden is, waar komen mijn pijnklachten dan vandaan? Progressive Mental Alignment helpt je om je klachten bij de bron aan te pakken.

Een pijnvrij leven

Onverklaarbare pijn kan het gevolg zijn van verkeerde informatieverwerking. Als gevoelens, gedachten of ervaringen niet goed opgeslagen worden in je brein, kun je daardoor pijnklachten ontwikkelen. Door de jaren heen zijn er talloze methodes ontwikkeld om van deze klachten af te komen, maar geen een pakt het probleem bij de oorzaak aan. Progressive Mental Alignment biedt voor het eerst blijvende verlichting. De oplossing voor een pijnvrij leven.

Veelvoorkomende onverklaarde klachten:

  • Rugpijn
  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid
  • Pijn op de borst
  • Pijnlijke armen en benen
  • Buikpijn
  • Duizeligheid

De oplossing

Progressive Mental Alignment (PMA) is een nieuwe wetenschappelijke methode met bewezen resultaat. PMA helpt je om je klachten bij de bron aan te pakken en de oorzaak van je pijnklachten voorgoed

weg te nemen. Inzicht is de oplossing. De kracht van PMA zit in het begrip van je eigen brein. Als je weet hoe je hersenen werken, en je bewust met je onderbewuste om leert gaan, ben je de meeste klachten blijvend de baas.

PMA versterkt je geest

Met Progressive Mental Alignment activeer je het zelfgenezend vermogen van je brein. PMA helpt je om de oorzaak van je onverklaarbare pijn op te sporen en voor altijd weg te nemen. Innerlijke Macht laat zien hoe je op een laagdrempelige manier met PMA aan de slag kunt. Het boek neemt je mee op een inspirerende reis door je eigen brein. Lees Innerlijke Macht en je weet hoe informatie in je onderbewuste brein wordt verwerkt en welke oefeningen je kunt doen om je geest zelf te versterken.

‘Dit is de enige methode die mij blijvend van mijn pijn heeft afgeholpen. Het boek kan ik iedereen aanraden.' Bestel het boek

Ervaringen

Innerlijke macht
is voor mij een
life saver

“Het boek is voor iedereen te begrijpen en het geeft vooral hoop. Bv. aan mensen met psychosomatische klachten. Na het lezen van het boek ben ik PMA sessies gaan doen. Ik heb zelf jaren last gehad van stroomstoten door mijn lichaam, na 1 sessie waren ze verdwenen (in Februari 2015) en tot op heden nooit meer een stroomstoot gehad. Door het boek Innerlijke macht leer je dat er een simpele manier is om er achter te komen waar je klachten vandaan komen. Ik heb allerlei therapieën gevolgd , dit is de enige geweest die mij blijvend van mijn pijn af heeft geholpen. Het boek kan ik iedereen aanraden.”

- Joyce Pachovsky

Ontzettend boeiend,
verhelderend
met duidelijke voorbeelden.

“Ik heb Innerlijke Macht bijna in een keer helemaal uit gelezen. Ontzettend boeiend, verhelderend met duidelijke voorbeelden. Ik heb al jaren last van angststoornissen, onzekerheden en vermoeidheid. Door het lezen van Innerlijke macht werd me duidelijk wat er te grondslag ligt aan deze problemen. Het heeft me hoop gegeven dat er wel oplossingen zijn. Na het lezen van het boek ben ik sessies gaan volgen bij een coach die de Progressive Mental Alignment methode gebruikt. Ik voel me duidelijk beter, mijn hoop bleek niet ongegrond.”

- Christa Bezemer

Gratis PMA-lezing

Maandag 10 september in Amersfoort

Uitputtende therapie de enige behandeling voor onverklaarbare klachten? Hoor hoe het anders, sneller en beter kan.

Ben je benieuwd hoe je hersens werken en wil je weten welke krachten er in het onderbewuste verscholen liggen? Schrijf je in voor de eerstvolgende gratis PMA-lezing op maandag 10 september in Amersfoort en ontdek hoe kennis van het brein je helpt om persoonlijk en professioneel verder te komen.

Meer info Aanmelden