“Neem de leiding over je leven, gezondheid, relaties en werk.”

Joop Korthuis, wetenschapper en auteur Innerlijke Macht

Lichamelijke stress?

Een beetje stress kan geen kwaad. We hebben het allemaal wel eens druk en meestal valt daar prima mee te leven. Maar als de stress overslaat op je lijf wordt het een ander verhaal. Dan is het menens. Als mentale overbelasting resulteert in lichamelijke problemen, zoals hoofdpijn, buikpijn of overmatig vermoeidheid, dan kom je niet meer weg met een nachtje doorslapen en een paracetamolletje. Als je voorgoed verlost wilt worden van fysieke stressklachten, dan moet je het probleem bij de bron aanpakken. Progressive Mental Alignment helpt je om dat te doen.

Kortsluiting

In een ideale wereld sla je al je herinneringen probleemloos op in je onderbewuste brein. Maar helaas is de wereld verre van ideaal. In extreme situaties kan er in je hoofd kortsluiting ontstaan. Een moment van grote paniek of angst kan dan door je brein verkeerd worden verwerkt. Wat er precies gebeurt is, kun je vaak niet meer terughalen, maar de ervaring ligt wel ergens opgeslagen. De herinnering is nooit helemaal weg en kan altijd, op elk moment weer tot leven komen. En als dat gebeurt, dan voel je dat meteen in je lijf. De lichamelijke gevolgen van een verkeerd opgeslagen stresservaring zijn niet te onderschatten.

Veelvoorkomende stressklachten:

  • Hoofdpijn
  • Nek- en rugproblemen
  • Maag- en darmklachten
  • Hartkloppingen
  • Slapeloosheid
  • Zwaarmoedigheid
  • Beven en zweten

De oplossing

Progressive Mental Alignment (PMA) helpt je voorgoed van je klachten af. Fysieke stressklachten zijn vaak het gevolg van een storing in het onderbewuste brein en door voortschrijdende wetenschap snappen we steeds beter hoe dit werkt. Zo weten we dat ons brein een zelfgenezend vermogen bezit.

Met Progressive Mental Alignment (PMA) kun je dit vermogen activeren. Waar andere methodes gericht zijn op het bestrijden of onderdrukken van symptomen, neemt PMA de oorzaak van de klachten voorgoed weg door het probleem bij de bron aan te pakken.

PMA maakt je beter

Progressive Mental Alignment maakt je beter, dat beloven we je. PMA helpt je om de oorzaak van je lichamelijke stressklachten op te sporen en voor altijd weg te nemen. Innerlijke Macht laat zien hoe je op een laagdrempelige manier met PMA aan de slag kunt. Het boek neemt je mee op een inspirerende reis door je eigen brein. Lees Innerlijke Macht en je weet hoe informatie in je onderbewuste brein wordt verwerkt en welke oefeningen je kunt doen om je geest zelf te versterken.

‘Vorig jaar heb ik Progressive Mental Alignment ontdekt en eindelijk heb ik resultaat: de pijn in mijn lijf is weg.' Bestel het boek

Ervaringen

Innerlijke macht
is voor mij een
life saver

“Het boek is voor iedereen te begrijpen en het geeft vooral hoop. Bv. aan mensen met psychosomatische klachten. Na het lezen van het boek ben ik PMA sessies gaan doen. Ik heb zelf jaren last gehad van stroomstoten door mijn lichaam, na 1 sessie waren ze verdwenen (in Februari 2015) en tot op heden nooit meer een stroomstoot gehad. Door het boek Innerlijke macht leer je dat er een simpele manier is om er achter te komen waar je klachten vandaan komen. Ik heb allerlei therapieën gevolgd , dit is de enige geweest die mij blijvend van mijn pijn af heeft geholpen. Het boek kan ik iedereen aanraden.”

- Joyce Pachovsky

Ontzettend boeiend,
verhelderend
met duidelijke voorbeelden.

“Ik heb Innerlijke Macht bijna in een keer helemaal uit gelezen. Ontzettend boeiend, verhelderend met duidelijke voorbeelden. Ik heb al jaren last van angststoornissen, onzekerheden en vermoeidheid. Door het lezen van Innerlijke macht werd me duidelijk wat er te grondslag ligt aan deze problemen. Het heeft me hoop gegeven dat er wel oplossingen zijn. Na het lezen van het boek ben ik sessies gaan volgen bij een coach die de Progressive Mental Alignment methode gebruikt. Ik voel me duidelijk beter, mijn hoop bleek niet ongegrond.”

- Christa Bezemer

Gratis PMA-lezing

Maandag 10 september in Amersfoort

Uitputtende therapie de enige behandeling voor onverklaarbare klachten? Hoor hoe het anders, sneller en beter kan.

Ben je benieuwd hoe je hersens werken en wil je weten welke krachten er in het onderbewuste verscholen liggen? Schrijf je in voor de eerstvolgende gratis PMA-lezing op maandag 10 september in Amersfoort en ontdek hoe kennis van het brein je helpt om persoonlijk en professioneel verder te komen.

Meer info Aanmelden